تبلیغات
مطالب اینترنتی - طرز تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج

طرز تهیه سوپ آرد ذرت و اسفناج

نویسنده : نویسنده چهارشنبه 25 مهر 1397 03:04 ق.ظ  •   


اتاق خبر 24:

سوپ آرد ذرت و اسفناج از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است.

مواد لازم :

1/2 پیمانه روغن زیتون

3 حبه سیر

1/2 پیمانه آرد ذرت

1/2 پیمانه پنیر پارمزان

3 پیمانه اسفناج

1 قاشق چای خوری نمک

به میزان لازم فلفل

1 عددلیمو ترش

سوپ آرد ذرت و اسفناج

طرز تهیه :

به یک دوم پیمانه به علاوه 4 قاشق چای خوری روغن زیتون، نیاز دارید.

سیر را ریز خرد کنید.

از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.

اسفناج را درشت خرد کنید.

از فلفل آسیاب شده تازه، استفاده کنید.

لیمو را قاچ کنید.

یک چهارم پیمانه روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را در آن برای 1 دقیقه ، تا عطر آن بلند شود، تفت دهید.به آن 6 پیمانه آب اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. درحالی که مواد را به هم می زنید، کم کم آرد ذرت را به آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید وبرای حدود 8 دقیقه تا سوپ غلیظ شود، بپزید (در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). پنیر پارمزان و یک چهارم پیمانه روغن زیتون را به مواد اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا روغن به خورد سوپ برود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید). اسفناج و نمک را اضافه کنید و برای حدود 1 دقیقه تا اسفناج نرم شود، بپزید(در حالیکه مواد را مدام هم می زنید).از سوپ به میزان مساوی، در 4 کاسه بریزید. روی هر یک 1 قاشق چای خوری روغن زیتون بریزید و بر روی آن نمک و فلفل بپاشید و با برش های لیمو سرو کنید.

نکات تکمیلی:

سوپ آرد ذرت و اسفناج جزو سوپ میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .

سوپ آرد ذرت و اسفناج را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: روزنه آنلاین



لینک منبع



آخرین ویرایش: - -

 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر